SEPPE GOUWKENS

Al van kleins af aan wist ik dat ik later een eigen zaak wou starten, daarom heb ik ervoor gekozen om een banaba Advanced Business Management te studeren. Tijdens die banaba kreeg ik de kans om met collega-studenten een Small Business Project op te starten en zo ben ik de ginwereld ingerold.

Ons project ‘Gintermezzo’ was zo succesvol dat het voor mij een evidentie was om het schoolproject nadien om te vormen tot een volwaardige onderneming. Een bijzonder spannende uitdaging waar ik nog geen seconde spijt van heb gehad!

OVER GINTERMEZZO

Webshop

Gintermezzo is dé specialist inzake Belgische gins. We bedienen verschillende facetten van de markt. De Webshop richt zich hoofdzakelijk op particuliere klanten.

Relatiegeschenken

Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor bedrijven om de Gintermezzo box als relatiegeschenk aan te kopen, compleet met gravering van het eigen logo in de box. 

Tastings & events

Verder kunnen zowel particulieren als bedrijven Gintermezzo inhuren voor gintastings en events. Een onvergetelijke ervaring voor je vrienden, je klanten of werknemers.

Distributeur

Gintermezzo treedt in België ook op als de trotse distributeur van 3 op en top Belgische gins: Alchemist’s Gin, Alidor Gin en Vallina’s Gin.