FAQ

De meestgestelde vragen

Tijdens privé-gintastings en workshops nemen we jullie mee op een reis doorheen de ginwereld. Zo krijg je onder andere toelichting omtrent het ontstaan en de herkomst van gin en tonic en daarnaast ook tal van andere leuke weetjes en anekdotes. Verder proeven we de gins zowel puur als met tonic, om een volledige smaakervaring te garanderen. Heb je tijdens de gintasting de gin van je leven gevonden? Dan kan je die nadien ook aankopen met korting.

Doorgaans maken we zelf een selectie van gins, maar indien gewenst kan dat natuurlijk ook steeds in onderling overleg!

Tastings kunnen zowel op weekdagen als in het weekend plaatsvinden. Wij doen zo hard mogelijk ons best om ons vrij te maken op de precieze uren die jullie wensen.

Gedurende een gintasting hoeven jullie zelf niets te doen, wij serveren de gin-tonics voor jullie en geven daarbij de nodige toelichting. Tijdens een ginworkshop gaan jullie zelf actief aan de slag: we voorzien de nodige barmaterialen en geven jullie de nodige tips & tricks om zelf de perfecte gin-tonic te serveren.

Dat wordt steeds geval per geval bekeken. Er is namelijk een groot verschil tussen een klein feest waar we met 2 medewerkers 150 gin-tonics komen serveren en een grote beurs waar we een hele avond met een gans team meedraaien tot in de vroege uurtjes om aan de lopende band gin-tonics te serveren.